Over ons

SERCON Foodtech BV levert al ruim 30 jaar wereldwijd logistieke systemen geschikt voor de Food- Industrie en is gespecialiseerd in het handelen en vullen van containers, potten en tray’s. Kenmerkend voor SERCON is de focus op kwaliteit en duurzaamheid en het bieden van innovatieve oplossingen.

Efficiënt en eenvoudig in gebruik

De verpakkingssystemen van SERCON zijn compact, modulair, efficiënt, eenvoudig te bedienen en voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. SERCON ontwikkelt, fabriceert en installeert haar systemen in eigen huis. Hierdoor sluiten haar systemen naadloos aan op uw systemen, voor optimale efficiency. Bovendien heeft u zo één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Met SERCON heeft u een slagvaardige partner die met u meedenkt en voor u klaarstaat.

Oplossingen op maat

Onze engineers ontwerpen waar nodig oplossingen op maat, uiteraard voorzien van de laatste stand van de techniek. Zo kunt u efficiënter, flexibeler en energiezuiniger produceren. Een prettig idee: wij staan altijd voor u klaar voor advies, onderhoud en reparaties. Dankzij onze volledig ingerichte servicebussen kunnen problemen direct worden aangepakt.

Certificeringen en keurmerken

Koninklijke_MetaalunieSERCON is lid van de Koninklijke Metaalunie en wij hanteren de algemene voorwaarden zoals deze door de Koninklijke Metaalunie zijn uitgegeven.


SERCON Foodtech is lid van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG), onze machines worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste richtlijnen op dit gebied. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk waarvan we gebruik maken om voor u de meest optimale oplossing te bepalen.


erkend-leerbedrijf-SBBSERCON is een door SBB erkend leerbedrijf.


SERCON is tevens specialist in waterstraalsnijden, roestvast staal en aluminium bewerkingen. Meer weten? SERCON Special Products.

Onze referenties

Stegeman
Bio Brass
Premium Pack
Grilstad
Top Taste
Fatland
Bakkersland
Fresh Care
IPN
Heat & Control  Ltd
VACO
GEA Food Solutions
Bolletje
Weerstand Food
Peka Kroef
Van Loon
Ulma
Nutricia Medical Devices
Hilton Meats
Nestlé Nederland
Renne Kistenreiniging
SARCO
Marine Harvest
Marel
Stam Schaap
Alltexx
Intersnack
Fruity Pack
Banketfabriek Gebroerders van Rooy
Randstad Vlees
Schaap food
Pap Eggs
Vion
ASN
Bioharma
Tillman's
Saturn Petfood
BAKON
Matimex
Ishida
Friesland Campina
Agroinvest
MULTIVAC
Anstelfood
Royal Aware
Van der Lee Seafish
Plukon
Storteboom