Over ons

SERCON Foodtech BV levert al ruim 30 jaar wereldwijd logistieke systemen geschikt voor de Food- Industrie en is gespecialiseerd in het handelen en vullen van containers, potten en tray’s. Kenmerkend voor SERCON is de focus op kwaliteit en duurzaamheid en het bieden van innovatieve oplossingen.

Efficiënt en eenvoudig in gebruik

De verpakkingssystemen van SERCON zijn compact, modulair, efficiënt, eenvoudig te bedienen en voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. SERCON ontwikkelt, fabriceert en installeert haar systemen in eigen huis. Hierdoor sluiten haar systemen naadloos aan op uw systemen, voor optimale efficiency. Bovendien heeft u zo één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Met SERCON heeft u een slagvaardige partner die met u meedenkt en voor u klaarstaat.

Oplossingen op maat

Onze engineers ontwerpen waar nodig oplossingen op maat, uiteraard voorzien van de laatste stand van de techniek. Zo kunt u efficiënter, flexibeler en energiezuiniger produceren. Een prettig idee: wij staan altijd voor u klaar voor advies, onderhoud en reparaties. Dankzij onze volledig ingerichte servicebussen kunnen problemen direct worden aangepakt.

Certificeringen en keurmerken

Koninklijke_MetaalunieSERCON is lid van de Koninklijke Metaalunie en wij hanteren de algemene voorwaarden zoals deze door de Koninklijke Metaalunie zijn uitgegeven.


SERCON Foodtech is lid van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG), onze machines worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste richtlijnen op dit gebied. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk waarvan we gebruik maken om voor u de meest optimale oplossing te bepalen.


erkend-leerbedrijf-SBBSERCON is een door SBB erkend leerbedrijf.


SERCON is tevens specialist in waterstraalsnijden, roestvast staal en aluminium bewerkingen. Meer weten? SERCON Special Products.

Onze referenties

Heat & Control  Ltd
Ishida
Nutricia Medical Devices
Anstelfood
Alltexx
Fresh Care
Matimex
Peka Kroef
Pap Eggs
Marine Harvest
MULTIVAC
BAKON
Banketfabriek Gebroerders van Rooy
Schaap food
Bolletje
Top Taste
Bio Brass
Tillman's
Stam Schaap
Friesland Campina
Ulma
Bakkersland
Agroinvest
Grilstad
Intersnack
Premium Pack
Nestlé Nederland
ASN
Fruity Pack
Vion
Saturn Petfood
Weerstand Food
Van der Lee Seafish
Marel
IPN
Plukon
Bioharma
Van Loon
Hilton Meats
Renne Kistenreiniging
SARCO
Randstad Vlees
VACO
Stegeman
Royal Aware
Storteboom
GEA Food Solutions
Fatland