Over ons

SERCON Foodtech BV levert al ruim 30 jaar wereldwijd logistieke systemen geschikt voor de Food- Industrie en is gespecialiseerd in het handelen en vullen van containers, potten en tray’s. Kenmerkend voor SERCON is de focus op kwaliteit en duurzaamheid en het bieden van innovatieve oplossingen.

Efficiënt en eenvoudig in gebruik

De verpakkingssystemen van SERCON zijn compact, modulair, efficiënt, eenvoudig te bedienen en voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. SERCON ontwikkelt, fabriceert en installeert haar systemen in eigen huis. Hierdoor sluiten haar systemen naadloos aan op uw systemen, voor optimale efficiency. Bovendien heeft u zo één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Met SERCON heeft u een slagvaardige partner die met u meedenkt en voor u klaarstaat.

Oplossingen op maat

Onze engineers ontwerpen waar nodig oplossingen op maat, uiteraard voorzien van de laatste stand van de techniek. Zo kunt u efficiënter, flexibeler en energiezuiniger produceren. Een prettig idee: wij staan altijd voor u klaar voor advies, onderhoud en reparaties. Dankzij onze volledig ingerichte servicebussen kunnen problemen direct worden aangepakt.

Certificeringen en keurmerken

Koninklijke_MetaalunieSERCON is lid van de Koninklijke Metaalunie en wij hanteren de algemene voorwaarden zoals deze door de Koninklijke Metaalunie zijn uitgegeven.


SERCON Foodtech is lid van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG), onze machines worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste richtlijnen op dit gebied. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk waarvan we gebruik maken om voor u de meest optimale oplossing te bepalen.


erkend-leerbedrijf-SBBSERCON is een door SBB erkend leerbedrijf.


SERCON is tevens specialist in waterstraalsnijden, roestvast staal en aluminium bewerkingen. Meer weten? SERCON Special Products.

Onze referenties

BAKON
Anstelfood
Fresh Care
Nestlé Nederland
ASN
Marine Harvest
Plukon
Bolletje
Friesland Campina
Ulma
Stam Schaap
Matimex
Agroinvest
Grilstad
Weerstand Food
Marel
Nutricia Medical Devices
Renne Kistenreiniging
Banketfabriek Gebroerders van Rooy
Randstad Vlees
Hilton Meats
Fatland
Peka Kroef
Saturn Petfood
Premium Pack
Ishida
VACO
Stegeman
SARCO
Top Taste
Tillman's
MULTIVAC
Alltexx
Fruity Pack
Pap Eggs
Vion
Bakkersland
Van Loon
Intersnack
Van der Lee Seafish
Royal Aware
IPN
Schaap food
Heat & Control  Ltd
Bio Brass
Bioharma
GEA Food Solutions
Storteboom