Ontnesters

SERCON Foodtech: Ontnesters

Ontnesters: kwalitatief en duurzaam| SERCON Foodtech

Ontnesters voor de voedings- en farmaceutische industrie: sinds 30 jaar een focus op kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid bij SERCON Foodtech

 

Op zoek naar een ontnester? Reken op SERCON Foodtech

Ontnesters bieden de mogelijkheid op vlotte en effectieve wijze te werken met (grote) stapels schalen of trays. Interessant en handig binnen zowel de ‘food industrie’; als de farmaceutische industrie. Bij SERCON Foodtech richten wij ons sinds 30 jaar op het ontwikkelen van hoog kwalitatieve ontnesters. Hierbij leveren wij in zowel binnen- als buitenland. Is uw huidige ontnester aan vervanging toe? Wilt u uw machinepark aanvullen met een nieuwe ontnester, of wilt u vrijblijvend spreken over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: wij adviseren u graag!

Schroef ontnesters - SERCON Foodtech

 

De effectieve werkwijze van SERCON: totaalleverancier van ontnesters

Allereerst is het goed om in te gaan op de effectieve werkwijze van onze ontnesters zelf. De door ons geleverde ontnesters voldoen aan de meest hoge eisen op het gebied van belasting, hygiëne en flexibiliteit. Daarnaast zoeken we bij SERCON Foodtech te allen tijde de grenzen van innovatie op. Hiermee ontwikkelen wij hoogkwalitatieve machines; als bijvoorbeeld de vernieuwde HY1600 +.

Effectiviteit is daarmee onlosmakelijk verbonden aan de technische aspecten van onze machines zelf. Daarnaast is de werkwijze binnen ons bedrijf effectief. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud maken deel uit van onze dienstverlening. Van A tot Z ondersteunen wij u in het proces, waarbij pro activiteit in advies en werkvorm voorop staan. Zien wij optimalisatiemogelijkheden gedurende onze werkzaamheden? Dan hoort u dit direct van ons.

 

Naast levering ook service aan uw machines

SERCON Foodtech maakt sinds enige tijd deel uit van de Geurtsen Groep (ontstaan vanuit Machinefabriek Geurtsen). De connectie met de Geurtsen Groep biedt ons interdisciplinaire voordelen. Zo hebben wij eveneens de mogelijkheid degelijke en grondige service te leveren. Ervoor zorgen dat uw machinepark op de lange termijn duurzaam blijft functioneren? Onze technische specialisten staan voor u klaar. Proactief, maar ook reactief, verzorgen zij de beste zorg aan uw ontnesters (en andere machines).

 

Aan welke branches leveren wij ontnesters?Sercon schroef ontnesters machine - Sercon Foodtech

Vanuit SERCON Foodtech leveren wij ontnesters aan verschillende branches. Denk hierbij aan de vlees-, vis- en pluimvee verwerkende industrie. Hierbij staan wij in voor systemen die volledig te integreren zijn met productielijnen van gerenommeerde fabrikanten. Ook voor de verwerking van aardappelen, groente, fruit en meer leveren wij ontnesters. Ook dan bieden wij betrouwbare, compacte en robuuste oplossingen.

 

Effectieve oplossingen met een ontnester van SERCON

Bij SERCON Foodtech hechten wij belang aan het bieden van maatwerkoplossingen. Met beschikking over onze eigen engineering afdeling; kunnen wij u voorzien van wat nodig is binnen uw bedrijf. Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar sercon@mfgeurtsen.nl of bel naar +31 (0)570 621159. Wij helpen u graag aan ontnesters die perfect passen bij uw bedrijfsprocessen.

Onze referenties

Marel
Marine Harvest
Randstad Vlees
Storteboom
Weerstand Food
Van der Lee Seafish
Alltexx
Friesland Campina
Matimex
Banketfabriek Gebroerders van Rooy
Vion
IPN
Plukon
Saturn Petfood
Fatland
Heat & Control  Ltd
Schaap food
Renne Kistenreiniging
Ulma
Bioharma
Royal Aware
SARCO
Nutricia Medical Devices
Pap Eggs
Agroinvest
Peka Kroef
Bolletje
Ishida
Stam Schaap
Stegeman
Bakkersland
Nestlé Nederland
Tillman's
MULTIVAC
Fresh Care
Grilstad
Van Loon
Hilton Meats
GEA Food Solutions
BAKON
Premium Pack
VACO
Anstelfood
Bio Brass
Top Taste
ASN
Intersnack
Fruity Pack