Verpakken van kant-en-klaarmaaltijden

  • Wilt u een hele brede productenrange met dezelfde systemen kunnen produceren, met minimale omsteltijden?
  • Zoekt u verpakkingssystemen die u die flexibiliteit bieden zodat u maximaal op de veranderende wensen in de markt kan inspelen?
  • Wilt u een zakelijke partner die u een totaaloplossing biedt?

In de markt van de kant-en-klaarmaaltijden is flexibiliteit van groot belang. Doordat de samenstelling van de bevolking verandert, verandert ook de vraag vanuit de markt. Met de systemen van SERCON bent u optimaal flexibel en verzekerd van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. Zoekt u iets specifieks? Wij denken graag met u mee. Als datgene wat u zoekt er (nog) niet is, dan kunnen wij het voor u ontwerpen en vervolgens fabriceren. Uw uitdaging is onze uitdaging.

Heeft u een vraag? Onze serviceafdeling helpt u graag, in overleg ook buiten de vaste werktijden.

 

Ontwikkelingen in de markt van kant-en-klaarmaaltijden

Doordat SERCON haar systemen zelf ontwikkelt, produceert en onderhoudt kan zij goed rekening houden met de ontwikkelingen in de markt zoals:

  • Meer vraag naar verse maaltijden die direct te consumeren zijn
  • Er komen meer één- en tweepersoonshuishoudens (waaronder veel senioren)
  • Toename van de vraag naar herafsluitbare verpakkingen

 

Oplossingen voor de kant-en-klaarmaaltijden marktVerpakken van kant-en-klaarmaaltijden

SERCON is gespecialiseerd in de verpakking in tray’s en biedt onder andere de volgende oplossingen:

  • Ontstapelaars (ontnesters) en dekselaars van diverse typen;
  • beladingssystemen voor het beladen van o.a: pasta, bami, lasagne, pizza, stamppot, aardappelen/vlees/groente/jus, curry;
  • logistieke afhandelingssystemen: draaien, overzetten, convergeren, divergeren, bufferen, goedkeur-/afkeurstations;
  • diverse transportsystemen: op basis van geweven band, modulair kunststof, grille band, kettingenbanen, walking beam enz.

Deze systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van 30 tot 300 producten / minuut en zijn geschikt voor diverse tray-uitvoeringen, van polypropeen (PP) tot aluminium, van foam tot papieren bakjes.

 

Naast levering ook service aan uw machines

SERCON Foodtech maakt sinds enige tijd deel uit van de Geurtsen Groep (ontstaan vanuit Machinefabriek Geurtsen). De connectie met de Geurtsen Groep biedt ons interdisciplinaire voordelen. Zo hebben wij eveneens de mogelijkheid degelijke en grondige service te leveren. Ervoor zorgen dat uw machinepark op de lange termijn duurzaam blijft functioneren? Onze technische specialisten staan voor u klaar. Proactief, maar ook reactief, verzorgen zij de beste zorg aan uw ontnesters (en andere machines).

 

Interesse in een oplossing van SERCON?

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze oplossingen en mogelijkheden? En bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons op +31 (0)570 621159, mail ons op sercon@mfgeurtsen.nl of vul het contactformulier in.

Onze referenties voor het verpakken van kant-en-klaarmaaltijden

VACO
Anstelfood
MULTIVAC
GEA Food Solutions
Ishida
Ulma
Peka Kroef