Overige markten

  • Zoekt u een transportsysteem dat compact is en toch flexibel?
  • Wilt u meer uit uw logistieke systeem halen?
  • Bent u op zoek naar een innovatief transportsysteem?

Ook voor veel andere markten kan SERCON oplossingen bieden voor de verwerking en verpakking van producten. Denk hierbij aan: brood en banket, zuivel, kaas, ei, snacks, pet food, pasta’s, zoetwaren en farmacie.

SERCON heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van productiesystemen voor de voedingsindustrie. De innovatieve-, compacte-, modulaire systemen van SERCON bieden u optimale efficiëntie, hygiëne en betrouwbaarheid.

 

Systemen op maat voor overige markten

De engineers van SERCON denken graag met u mee over innovatieve oplossingen voor overige markten. Zij passen de laatste technieken toe in een systeem op maat voor u.

 

Voordelen van SERCON-systemen in diverse markten zijn:

overige markten - Sercon Foodtech

  • Zeer betrouwbaar: hoge belastbaarheid over langere tijd, geen stilval/uitval;
  • Compact: maximale functionaliteit op minimale oppervlakte;
  • Robuust: door de integrale plaatwerkconstructie optimaal bestand tegen dagelijks stootgevaar, slijtage en aantasting door schoonmaakmethoden;
  • Hygiënisch: makkelijk schoon te maken, voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen (HACCP, BRC, IFS, GMP, ISO, IP 69 etc.);
  • Modulair systeem: flexibel inzetbaar voor een grote range aan producten, makkelijk aan te passen aan uw wensen en eenvoudig te vervangen.

 

Naast levering ook service aan uw machines

SERCON Foodtech maakt sinds enige tijd deel uit van de Geurtsen Groep (ontstaan vanuit Machinefabriek Geurtsen). De connectie met de Geurtsen Groep biedt ons interdisciplinaire voordelen. Zo hebben wij eveneens de mogelijkheid degelijke en grondige service te leveren. Ervoor zorgen dat uw machinepark op de lange termijn duurzaam blijft functioneren? Onze technische specialisten staan voor u klaar. Proactief, maar ook reactief, verzorgen zij de beste zorg aan uw ontnesters (en andere machines).

 

Interesse in een oplossing van SERCON?

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze oplossingen en mogelijkheden? En bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons op +31 (0)570 621159, mail ons op sercon@mfgeurtsen.nl of vul het contactformulier in.

 

Onze referenties voor overige markten

Friesland Campina
Royal Aware
Nestlé Nederland
Saturn Petfood
Bioharma
Banketfabriek Gebroerders van Rooy
Bolletje
Pap Eggs
Bakkersland
Nutricia Medical Devices
Intersnack